Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Αποκριάτικος χορός



                                                                                                            29/2/2016
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ( 10/2015 – 2016)
Σας προσκαλούμε στον Αποκριάτικο χορό του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του  Σχολείου μας,  το Σάββατο 5  Μαρτίου 2016, στις 6:00 το απόγευμα,  στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Κόκκινου Μύλου ( απέναντι από το σχολείο μας).
Η πρόσκληση κοστίζει 2 ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει χυμό για τα παιδιά / αναψυκτικό  για τους ενήλικες και μικρό κρύο πιάτο. Παρακαλούμε πολύ να μη φέρετε μαζί σας κομφετί και αποκριάτικους αφρούς και οι κυρίες να  μην φορέσουν τακούνια, προς αποφυγή φθοράς του δαπέδου του γηπέδου.
Επίσης, θα γίνει η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς με πολλά δώρα (tablet, παιχνιδομηχανές, σετ ηχείων για υπολογιστή, skateboard, βιβλία, γλυκά, ενδύματα, υπηρεσίες κομμωτηρίου και μανικιούρ, δωρεάν είσοδος σε θεατρικές παραστάσεις και πολλά άλλα), προσφορά του Συλλόγου και των καταστημάτων της περιοχής μας. Λαχνοί θα πωλούνται, κάθε πρωί,  καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στο γραφείο του Συλλόγου αλλά και κατά τη διάρκεια του Αποκριάτικου χορού, πριν την κλήρωση.
Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους!
Οι καλύτερες στολές, μια παιδική και μια ενήλικα θα βραβευθούν.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Δείτε τα δώρα και τους χορηγούς. !!!Νέο!!!
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους χορηγούς μας και όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην αποκριάτικη γιορτή του σχολείου μας.